news-icon.png

The Next View ontwikkelt SAP HANA Cloud App voor VNSG Congres

18
07

Den Bosch, 18 juli 2013 - De organisatie van het VNSG Congres heeft The Next View gevraagd om de informatievoorziening rondom het jaarlijkse VNSG Congres op 3 en 4 april in 2014 te verbeteren. The Next View gaat hiervoor een Cloud Applicatie ontwikkelen die onder andere als Mobile App beschikbaar is voor de ruim 1600 congresbezoekers.

“De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) heeft de laatste jaren geëxperimenteerd met diverse Mobiele App’s voor het jaarlijkse VNSG Congres. Hiermee hebben we veel feedback ontvangen.”, aldus Rob van der Marck, directeur van de VNSG. “Met name de usability en het actueel houden van de informatie op verschillende kanalen waren doorslaggevend om naar een nieuwe totaaloplossing te kijken.”

The Next View gaat een Cloud Event App ontwikkelen op het SAP HANA Cloud platform. Als front-end technologie wordt gebruik gemaakt van SAPUI5. Door gebruik te maken van Responsive Design is de applicatie voor zowel Desktop, Tablet als Mobile Device beschikbaar. Hierdoor wordt de totale informatie voorziening op dezelfde centrale bron aangesloten. Naast een online versie zal er een native applicatie beschikbaar komen via de Apple Store en Google Play, daarna volgen de Windows Store en Blackberry World.

Mooie opdracht
“Niet alleen kunnen we het VNSG Congres voorzien van een totaaloplossing voor hun evenementen, we kunnen dit ook combineren met innovatieve SAP technologie”, zegt Huub Waterval, Managing Partner van The Next View. “Deze combinatie maakt het voor ons een mooie opdracht, het is toch immers het jaarlijkse congres voor SAP-gebruikers. Nu kunnen we aan alle SAP-gebruikende klanten laten zien dat voor dit soort toepassingen gebruiksvriendelijke en flexibele totaaloplossingen te realiseren zijn.” 

Over het VNSG Congres
Het VNSG Congres is een initiatief van de VNSG met als doel interactie te creëren tussen de leden van de VNSG, SAP-gebruikers en SAP Nederland. Dit jaarlijks terugkerend ICT congres biedt deelnemers de mogelijkheid zich op de hoogte te stellen van trends en ontwikkelingen in de markt en deze te relateren aan de inzet van bedrijfssoftware binnen een organisatie. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen van SAP voor het voetlicht gebracht. Het tweedaagse congres biedt VNSG-focusgroepen, SAP-gebruikers en -prospects, SAP-partners, VNSG-adviesleden en SAP-experts talloze mogelijkheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De meer dan 1600 bezoekers kunnen tijdens het congres deelnemen aan meer dan 150 (interactieve) sessies. Het VNSG Congres wordt mede mogelijk gemaakt door de adviesleden van de VNSG die zich presenteren op de Informatiemarkt, dat onderdeel is van het congres.

Over The Next View
The Next View is een IT-dienstverlener uit ’s Hertogenbosch. De vier centrale thema’s waarop The Next View haar dienstverlening concentreert zijn: Cloud, Integration, Intelligence en Mobile. The Next View is onder meer SAP Partner voor Enterprise Mobility, SAP-Microsoft Integratie en is Salesforce.com Cloud Alliance Partner.