“The Next View is mijn professionele thuis

William van Strien

Managing Consultant

William van Strien (1968) is Managing Consultant SAP-Microsoft bij The Next View. “Als Managing Consultant adviseer en ondersteun ik klanten bij het combineren van de mogelijkheden van hun SAP en Microsoft IT-landschappen. Competenties die je hiervoor nodig hebt? Ten eerste moet je beschikken over kennis van, en ervaring met SAP en Microsoft. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over het juiste netwerk op het SAP/Microsoft integratievlak. En het helpt als je vasthoudend bent en beschikt over een sterk doorzettingsvermogen.” 

Dingen maken
Williams specialiteit is SharePoint architectuur en ontwikkeling. Met een specifieke focus op SAP/Microsoft interoperabiliteit, bijvoorbeeld met behulp van Duet Enterprise. ”Beide gebieden vind ik interessant. Met SharePoint – een webapplicatie platform dat beschikt over een breed palet aan functionaliteiten – krijg ik bijvoorbeeld de mogelijkheid om allerlei verschillende applicaties te realiseren. Dit sluit aan bij mijn behoefte om dingen te maken. SAP/Microsoft interoperabiliteit is weer interessant omdat dit vakgebied nog in de kinderschoenen staat en vol zit met technische en organisatorische uitdagingen. Als professional kun je er nog echt je sporen mee verdienen.”

Vakidioot
Na zijn opleiding Informatica aan de TU Eindhoven – en voordat hij startte bij The Next View – werkte William voor verschillende werkgevers: ICT Automatisering, Philips, Devote, Ordina en TopForce. Binnen al zijn functies staat de technische ontwikkeling van software steeds centraal.” Op dat vlak ligt mijn eigen drive. Ik ben begonnen als ontwikkelaar en doorgegroeid naar architect.” 

Ook in zijn vrije tijd houdt William zich bezig met zijn werk. “Ik houd ervan om het wereldje bij te houden en mezelf te profileren met blogs en twitter. Ik ben een echte vakidioot.”Toch zorgt hij dat hij genoeg tijd overhoudt voor zijn gezin. ”Ik ben een echte familyman en trots op mijn kinderen. Hun wekelijkse activiteiten – voetbal, dansen – probeer ik zoveel mogelijk bij te wonen. En samen een rondje fietsen is bij ons iedere dag vast prik.” Voetbal is ook een passie van William. “Ik voetbal niet meer zelf, maar volg de wedstrijden en het nieuws graag op tv.” 

The Next View is mijn thuis
William prijst zich gelukkig dat hij mag werken voor The Next View. ”The Next View beschikt over de meeste kennis en beste contacten op het gebied van SAP/Microsoft interoperabiliteit. Bij de The Next View is dit vakgebied niet zomaar een opportunistische eendagsvlieg. Mijn collega’s zijn hier al jaren structureel mee bezig.”Volgens William maakt The Next View goed gebruik van haar netwerk. “The Next View is een echte moderne netwerkorganisatie. Je hoeft niet alle expertises zelf in huis te hebben. Het gaat erom dat je de juiste contacten hebt en met andere organisaties een win-win samenwerking aangaat.” Kortom, The Next View is een club waarbij William zich thuis voelt.”The Next View is mijn professionele thuis.”

Meer weten over Williams activiteiten? Bekijk onderstaand zijn laatste blogs voor The Next View, of neem eens een kijkje op William's persoonlijke blogpagina.

De blogs van William

Lees alle blogs van William

TNV_collega  Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn we?

The Next View is een jong en dynamisch consultancy bedrijf met diepgaande ervaring en verfrissende ideeën om de IT uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen. Wij worden gedreven door ambitie. We doen dit niet voor niets, ons doel is een spraakmakende speler te zijn. Voor minder komen we ons bed niet uit.

Bekijk al onze vacatures

Wat bieden we?

  • Marktconform salaris, incl. uitstekende bonusregeling
  • Flexibele mobiliteitsregeling (auto en trein)
  • Ruim budget voor Bring Your Own Equipment regeling
  • Premievrij pensioen met individuele keuzevrijheid
  • Individueel opleidingsbudget met veel mogelijkheden